INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų (skiltelė)
- šiek tiek salotų (lapeliai)
- 1 vienetas vištiena (jauna, labai maža)
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viščiukas nuvalomas, išdarinėjamas, nuplaunamas, išilgai perpjovus jo krūtinėlę, suplojamas ir pamušamas muštuvėliu. Kojelės sukišamos į šonuose odoje prapjautus plyšelius - kišenėles. Mėsa iš abiejų pusių pasūdoma, įtrinama grietine, įdedama į keptuvę, paslegiama ir kepama, kol užsideda, šviesiai rusva plutelė. Prie viščiuko paduodamos lapinės salotos ir smulkintas česnakas. Papildomai galima paduoti ir ryžių.
REKLAMA