• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek salotų (lapeliai)
  • 1 vienetas vištiena (jauna, labai maža)
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viščiukas nuvalomas, išdarinėjamas, nuplaunamas, išilgai perpjovus jo krūtinėlę, suplojamas ir pamušamas muštuvėliu. Kojelės sukišamos į šonuose odoje prapjautus plyšelius - kišenėles. Mėsa iš abiejų pusių pasūdoma, įtrinama grietine, įdedama į keptuvę, paslegiama ir kepama, kol užsideda, šviesiai rusva plutelė. Prie viščiuko paduodamos lapinės salotos ir smulkintas česnakas. Papildomai galima paduoti ir ryžių.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų