INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išskrostus ir nuplautus du nedidelius viščiukus ištrinti druska ir juodaisiais pipirais, vartant iškepti pateptoje aliejumi kepimo skardoje orkaitėje. Ištraukti, perpjauti per pusę, padėti šiltai.
Į skardą, kur kepė viščiukai, įpilti vyną, sumaišytą su grietine, įkišti į orkaitę, kad užvirtų.
Keptuvėje pakepti kubeliais supjaustytus lašinukus, sudėti sveikus nuvalytus svogūnus ir supjaustytus grybus, patroškinti, kol suminkštės.
Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, nukošti.
Viščiukų puseles aplieti vyno ir grietinės padažu, apdėlioti troškintais grybais, svogūnais, lašinukais, atskirai paduoti makaronus, aplietus ištirpintu sviestu ir apibarstytus tarkuotu sūriu.
REKLAMA