• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (padažui)
  • 1 kilogramas bulvių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek paprikų (milteliai, padažui)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės (padažui)
  • šiek tiek prieskonių (vegeta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskusti, išvirti ir dar karštas sugrūsti. Masei šiek tiek pravėsus, įmušti kiaušinį ir sudėti miltus. Suberti prieskonius ir viską i išmaišyti.

    Formuoti nestorus blynus ir kepti aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos. Kad masė neliptų prie rankų, galima jas sudrėkinti šaltu vandeniu.

    Padažo ruošimas: grietinę šiek tiek atskiesti vandeniu. Sudėti prieskonius ir smulkintą česnaką. Išmaišyti. Palaikyti šaldytuve bent 15 minučių.

Autorius: Judita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (padažui)
  • 1 kilogramas bulvių
  • 1 česnakų
  • šiek tiek paprikų (milteliai, padažui)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos (padažui)
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės (padažui)
  • šiek tiek prieskonių (vegeta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskusti, išvirti ir dar karštas sugrūsti. Masei šiek tiek pravėsus, įmušti kiaušinį ir sudėti miltus. Suberti prieskonius ir viską i išmaišyti.

    Formuoti nestorus blynus ir kepti aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos. Kad masė neliptų prie rankų, galima jas sudrėkinti šaltu vandeniu.

    Padažo ruošimas: grietinę šiek tiek atskiesti vandeniu. Sudėti prieskonius ir smulkintą česnaką. Išmaišyti. Palaikyti šaldytuve bent 15 minučių.

Autorius: Judita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų