Parduotuvėje galima nusipirkti pigių kiaulių odelių. Artrodytų kur jas dėti? Tačiau skaniai pasigaminus, tai tikras delikatesas.
Odeles pasūdykite ir palaikykite nors dieną, galite dėti į šaldymo kamerą jei virsite vėliau.
Į verdantį vandenį įdėkite sultinio ir odeles. Pavirkite 20-30min kol jos suminkštės. Išvirusias pabarstykite juodaisiais pipirais. Kai išimsite, kuo odelės ilgiau bus, tuo labiau kietės, dėl to sulaukite jums skaniausios odelių būsenos ir valgykite.
Skanu su krienais. Vyrams patinka kai daugiau pipiriuko, prie alaus, supjaustytos juostelėmis.
Skanaus!
Autorius: Tomas
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
200 gramų kiaulienos (odelės)
šiek tiek druskos
1 vienetas sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Parduotuvėje galima nusipirkti pigių kiaulių odelių. Artrodytų kur jas dėti? Tačiau skaniai pasigaminus, tai tikras delikatesas.
Odeles pasūdykite ir palaikykite nors dieną, galite dėti į šaldymo kamerą jei virsite vėliau.
Į verdantį vandenį įdėkite sultinio ir odeles. Pavirkite 20-30min kol jos suminkštės. Išvirusias pabarstykite juodaisiais pipirais. Kai išimsite, kuo odelės ilgiau bus, tuo labiau kietės, dėl to sulaukite jums skaniausios odelių būsenos ir valgykite.
Skanu su krienais. Vyrams patinka kai daugiau pipiriuko, prie alaus, supjaustytos juostelėmis.