• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    400 g varškės
    1 kiaušinio
    trupučio druskos
    1 šaukšto cukraus

    Iš miltų, druskos, kiaušinio ir vandens užminkome tešlą. Dedame 45 min šaltai.
    Varškę ištriname su kiaušiniu, druska ir cukrumi.
    Tešlą plonai kočiojame ir formuojame norimo dydžio koldūnus. Dedame į verdantį vandenį, verdame 3 minutes po koldūnų iškilimo į paviršių.
    Valgome su grietine ir cukrumi.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    400 g varškės
    1 kiaušinio
    trupučio druskos
    1 šaukšto cukraus

    Iš miltų, druskos, kiaušinio ir vandens užminkome tešlą. Dedame 45 min šaltai.
    Varškę ištriname su kiaušiniu, druska ir cukrumi.
    Tešlą plonai kočiojame ir formuojame norimo dydžio koldūnus. Dedame į verdantį vandenį, verdame 3 minutes po koldūnų iškilimo į paviršių.
    Valgome su grietine ir cukrumi.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų