Įdarui: 400 g varškės 1 kiaušinio trupučio druskos 1 šaukšto cukraus
Iš miltų, druskos, kiaušinio ir vandens užminkome tešlą. Dedame 45 min šaltai. Varškę ištriname su kiaušiniu, druska ir cukrumi. Tešlą plonai kočiojame ir formuojame norimo dydžio koldūnus. Dedame į verdantį vandenį, verdame 3 minutes po koldūnų iškilimo į paviršių. Valgome su grietine ir cukrumi.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušinių
3 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui: 400 g varškės 1 kiaušinio trupučio druskos 1 šaukšto cukraus
Iš miltų, druskos, kiaušinio ir vandens užminkome tešlą. Dedame 45 min šaltai. Varškę ištriname su kiaušiniu, druska ir cukrumi. Tešlą plonai kočiojame ir formuojame norimo dydžio koldūnus. Dedame į verdantį vandenį, verdame 3 minutes po koldūnų iškilimo į paviršių. Valgome su grietine ir cukrumi.