• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų bulvių
  • 1 vienetas citrinų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 100 gramų morkų
  • 1 vienetas petražolių (šakelė)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 50 gramų žirnių (konservuoti)
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • 1 kilogramas menkių
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (tirpintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvys išvalomos ir supjaustomos. Supjaustytos morkos, bulvės užpilamos vandeniu ir verdamos 30 min. Į jas suberiami prieskoniai, žalieji žirneliai ir sudedama žuvis. Menkė tiekiama pusdubenyje. Aplink apdėliojama daržovėmis. Viskas apšlakstoma tirpintu sviestu, apibarstoma smulkiai sukapotais kiaušiniais ir petražolėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų