REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek morkų
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek kiaulienos
- šiek tiek vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti kiaulieną vandenyje su morka, prieskoniais.
Prieš baigiant virti, sudėti lauro lapus ir svogūno galvą.
Paruošti plikytus svogūnus: supjaustyti kubeliais kelias svogūnų galvas, užberti ant svogūnų šaukštelį druskos ir užpilti puse stiklinės verdančio mėsos sultinio. Viską šiek tiek sugrūsti su grūstuve, kad išsiskirtų iš svogūnų sultys. Paskaninti svogūnus šviežiai sumaltais pipirais.
Išvirtą kiaulieną padėti ant lėkštės ir užpilti plikytais svogūnais.
Iš likusio sultinio galima išvirti mėgstamą sriubą.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek morkų
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek kiaulienos
- šiek tiek vandens
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti kiaulieną vandenyje su morka, prieskoniais.
Prieš baigiant virti, sudėti lauro lapus ir svogūno galvą.
Paruošti plikytus svogūnus: supjaustyti kubeliais kelias svogūnų galvas, užberti ant svogūnų šaukštelį druskos ir užpilti puse stiklinės verdančio mėsos sultinio. Viską šiek tiek sugrūsti su grūstuve, kad išsiskirtų iš svogūnų sultys. Paskaninti svogūnus šviežiai sumaltais pipirais.
Išvirtą kiaulieną padėti ant lėkštės ir užpilti plikytais svogūnais.
Iš likusio sultinio galima išvirti mėgstamą sriubą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą