• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 280 gramų kopūstų (mėlyni)
  • 4 vienetai bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas morkų
  • 200 gramų grietinėlės
  • šiek tiek dešros (Saliamis arba rūkytas kumpis – keli gabaliukai )
  • šiek tiek kalėdinių prieskonių
  • šiek tiek bazilikų (džiovinti)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 280 gramų kopūstų (mėlyni)
  • 4 vienetai bulvių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas morkų
  • 200 gramų grietinėlės
  • šiek tiek dešros (Saliamis arba rūkytas kumpis – keli gabaliukai )
  • šiek tiek kalėdinių prieskonių
  • šiek tiek bazilikų (džiovinti)
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulvės su morka išvirti viename inde, kopūstą – kitame. Viską sutrinti trintuve iki piure. Įpilti grietinėlės, gerai išmaišyti. Įdėti jeigu reikia druskos.
  2. Svogūną supjaustyti griežinėliais ir su saliamiu arba kumpiu apkepti.
  3. Trintą violetinio kopūsto sriubą supilti į lėkštę ir papuošti keptu svogūnu su mėsyte ir apibarstyti džiovintu baziliku.

    Skanaus.

Autorius: silvijuma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų