• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas marinuotų agurkų
  • 150 gramų konservuotų pupelių
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 500 gramų burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius sutarkuoti, agurką supjaustyti kvadretėliais. Morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir pakepinti juos aliejuje. Į indą sudėti burokėlius, pupeles, agurkus, sudėti kepintą svogūną su morka ir visu aliejumi. Pagardinti druska.

Autorius: sinsan

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas marinuotų agurkų
  • 150 gramų konservuotų pupelių
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 500 gramų burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius sutarkuoti, agurką supjaustyti kvadretėliais. Morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir pakepinti juos aliejuje. Į indą sudėti burokėlius, pupeles, agurkus, sudėti kepintą svogūną su morka ir visu aliejumi. Pagardinti druska.

Autorius: sinsan

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų