INGREDIENTAI:
- 4 vienetai agurkų (sūdyti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai morkų (marinuotos)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 150 gramų jautienos (arba veršiena, šalto rūkymo)
- 6 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas žiedinių kopūstų (nedidelis)
- 12 vienetų grybų (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiedinį kopūstą išskirstyti šakelėmis, išvirti pasūdytame vandenyje, nuvarvinti.
Į užkandžių lėkštės vidurį įdėti 1 šaukštą majonezo ir palyginti. Ant majonezo sudėti žiedinio kopūsto gabaliukus.
Aplinkui gražiai išdėlioti jautienos riekutes, grybus ir griežinėliais supjaustytas morkas bei agurkus.
Likusį majonezą suplakti su citrinos sultimis, garstyčiomis, juodaisiais pipirais ir kaip padažą patiekti atskirame indelyje.
REKLAMA