Išplakite trynius su šaukštu cukraus ir tarkuota citrinos žievele.
Dubenyje persijokite miltus, kakavą ir krakmolą.
Kitame dubenyje išplakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos ir palaipsniui suberkite likusį cukrų.
Baltymus po truputį įmaišykite į trynius.
Tada persijokite (antrą kartą) sausus komponentus. Viską atsargiai išmaišykite.
Supilkite į kepimo indą (30 × 40 cm), padengtu kepimo popieriumi, ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 230 ° C temperatūros.
Pagrindą kepti 8 minutes (ar jis jau iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku). Išėmus iš orkaitės, apklokite drėgnu švariu rankšluostėliu. Palikite 5 minutėms, leiskite jam atvėsti.
Padalinkite į 3 dalis po 10 cm pločio juosteles.
Kremo gaminimas:
Maskarponės sūrį sumaišykite su miltiniu cukrumi.
Išplakite grietinėlę. Ją taip įmaišykite į maskarponės masę.
Įtarkuokite citrinos žievelę.
Bananus supjaustykite griežinėliais ir apšlakstykite citrinų sultimis.
Visas 6 juosteles ištepkite kremu ir sudėkite bananų griežinėlius.
Pradėkite nuo torto centro ir vyniokite vieną juostelę po kitos.
Išplakite trynius su šaukštu cukraus ir tarkuota citrinos žievele.
Dubenyje persijokite miltus, kakavą ir krakmolą.
Kitame dubenyje išplakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos ir palaipsniui suberkite likusį cukrų.
Baltymus po truputį įmaišykite į trynius.
Tada persijokite (antrą kartą) sausus komponentus. Viską atsargiai išmaišykite.
Supilkite į kepimo indą (30 × 40 cm), padengtu kepimo popieriumi, ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 230 ° C temperatūros.
Pagrindą kepti 8 minutes (ar jis jau iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku). Išėmus iš orkaitės, apklokite drėgnu švariu rankšluostėliu. Palikite 5 minutėms, leiskite jam atvėsti.
Padalinkite į 3 dalis po 10 cm pločio juosteles.
Kremo gaminimas:
Maskarponės sūrį sumaišykite su miltiniu cukrumi.
Išplakite grietinėlę. Ją taip įmaišykite į maskarponės masę.
Įtarkuokite citrinos žievelę.
Bananus supjaustykite griežinėliais ir apšlakstykite citrinų sultimis.
Visas 6 juosteles ištepkite kremu ir sudėkite bananų griežinėlius.
Pradėkite nuo torto centro ir vyniokite vieną juostelę po kitos.