• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek salotų (lapai)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 4 vienetai veršienos (gabaliukai)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek acto (vyno)
  • šiek tiek druskos
  • 8 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 vienetas cukinijos
  • 125 gramai kukurūzų dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršienos gabaliukus pamuškite, pabarstykite druska bei maltais juodaisiais pipiriukais. Kukurūzų dribsnius susmulkinkite, kiaušinius suplakite su grietine. Mesos gabaliukus pavoliokite miltuose, tada kiaušinių plakinyje, galiausiai - kukurūzų dribsniuose. Pakepinkite aliejuje, sudėkite į folija ar kepimo popieriumi išklotą skardą ir 8 min. kepkite 200 laipsnų orkaitėje.
    Pomidorus ir cukiniją supjaustykite, salotų lapus sudraskykite. Užpilkite su garstyčiomis sumišytą aliejų, medų. Pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite actu. Patiekite kartu su mėsa.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek salotų (lapai)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 4 vienetai veršienos (gabaliukai)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek acto (vyno)
  • šiek tiek druskos
  • 8 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 1 vienetas cukinijos
  • 125 gramai kukurūzų dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Veršienos gabaliukus pamuškite, pabarstykite druska bei maltais juodaisiais pipiriukais. Kukurūzų dribsnius susmulkinkite, kiaušinius suplakite su grietine. Mesos gabaliukus pavoliokite miltuose, tada kiaušinių plakinyje, galiausiai - kukurūzų dribsniuose. Pakepinkite aliejuje, sudėkite į folija ar kepimo popieriumi išklotą skardą ir 8 min. kepkite 200 laipsnų orkaitėje.
    Pomidorus ir cukiniją supjaustykite, salotų lapus sudraskykite. Užpilkite su garstyčiomis sumišytą aliejų, medų. Pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite actu. Patiekite kartu su mėsa.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų