Ištirpinkite keptuvėje šiek tiek sviesto, sudėkite labai smulkiai sukapotą svogūną, čiobrelius ir pakepinkite apie 5 min. bei paskaninkite druska. Duoną perpjaukite išilgai pusiau. Vieną duonos pusę aptepkite garstyčiomis, paskleiskite kepintą svogūnų masę, apšlakstykite citrinų sultimis, sudėkite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius, salotų lapus ir galiausiai sūrio riekeles. Uždenkite kita duonos puse ir padalinkite į mažesnius gabalėlius. Valgykite iškart arba sudėkite į dėžutę priešpiečiams. Skanaus.
Ištirpinkite keptuvėje šiek tiek sviesto, sudėkite labai smulkiai sukapotą svogūną, čiobrelius ir pakepinkite apie 5 min. bei paskaninkite druska. Duoną perpjaukite išilgai pusiau. Vieną duonos pusę aptepkite garstyčiomis, paskleiskite kepintą svogūnų masę, apšlakstykite citrinų sultimis, sudėkite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius, salotų lapus ir galiausiai sūrio riekeles. Uždenkite kita duonos puse ir padalinkite į mažesnius gabalėlius. Valgykite iškart arba sudėkite į dėžutę priešpiečiams. Skanaus.