• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai greipfruktų
  • 2 vienetai apelsinų
  • 2 vienetai avokadų
  • 1 sauja gražgarsčių ((rukolos))
  • 1 vienetas svogūnų (mėlyni)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai aliejaus
  • 4 arbatiniai šaukšteliai vyno acto
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai greipfruktų
  • 2 vienetai apelsinų
  • 2 vienetai avokadų
  • 1 sauja gražgarsčių ((rukolos))
  • 1 vienetas svogūnų (mėlyni)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai aliejaus
  • 4 arbatiniai šaukšteliai vyno acto
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išdėliojame lėkštėje rukolas , sudedame kitus ingredientus (avokadas - kubeliais, svogūnas - griežinėlias, greipfrutas ir apelsinas - didesniais kubeliais).
  2. Sumaišome visus padažo ingridientus ir pilame ant salotų. Po 5 min, kai padažas įsigeria, galima valgyti. Skanaus ;)

Autorius: Gintare

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų