Miltus ir kepimo miltelius gerai išmaišome, margariną sutarkuojame į miltus. Kiaušinius su cukrumi labai gerai išplakame, plakinį supilame į miltus ir gerai išmaišome. 2/3 tešlos klojam į skardą, o kitą dedame į šaldiklį.
Kepame apie 15 min. 180 laipsnių temp. Įdarui varškę gerai ištriname su kiaušiniais, cukrumi ir vanil. cukrumi. Obuolius sutarkuojame, sumaišome su cukrumi ir cinamonu , ant pakepusios tešlos dedame sluoksnį obuolių sluoksnį varškės ant varškės dedame vyšnių, ant viršaus užtarkuojame likusią tešlą kepame 180 laipsnių temp. apie valandą.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
200 gramų margarino (ar sviestas)
2 vienetai kiaušinių
400 gramų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlai: 400 g miltų; 200 g margarino arba sviesto 2 kiaušiniai; 200 g cukraus; 1 šaukštelis kepimo miltelių.
Obuolių įdaras: 3 dideli obuoliai; 4 šaukštai cukraus; cinamono.
Miltus ir kepimo miltelius gerai išmaišome, margariną sutarkuojame į miltus. Kiaušinius su cukrumi labai gerai išplakame, plakinį supilame į miltus ir gerai išmaišome. 2/3 tešlos klojam į skardą, o kitą dedame į šaldiklį.
Kepame apie 15 min. 180 laipsnių temp. Įdarui varškę gerai ištriname su kiaušiniais, cukrumi ir vanil. cukrumi. Obuolius sutarkuojame, sumaišome su cukrumi ir cinamonu , ant pakepusios tešlos dedame sluoksnį obuolių sluoksnį varškės ant varškės dedame vyšnių, ant viršaus užtarkuojame likusią tešlą kepame 180 laipsnių temp. apie valandą.