Kai norisi sočių ir skanių pusryčių, o gal kartais ir saldžios vakarienės, puikiai tinkantys blyneliai šaltos žiemos metu.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 200 gramų varškės
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai miltai
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- Kepimui:
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Varškę surtrint su cukrumi ir kiaušiniais. Berti miltus ir gerai išmaišyti.
- Į keptuvę pilti aliejų ir įkaitinti.
- Dėti po šaukštą tešlos ir kepti kol gražiais apskrus. Tiekti su mėgstama uogiene ar grietine. Skanaus!
REKLAMA