Į ištrintą varškę įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite, ištrinkite. Suberkite druską, miltus, išmaišykite ir išminkykite. Atplėškite gabaliuką tešlos ir ant švaraus miltais pabarstyto stalo susukite maždaug piršto storio volelį, jį supjaustykite apie 2cmx1cm dydžio gabaliukais. Taip padarykite su visa mase. Tuomet varškėčius sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai iškils į paviršių virkite apie 8 min.
Autorius: CheRre
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušinių
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
180 gramų varškės
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į ištrintą varškę įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite, ištrinkite. Suberkite druską, miltus, išmaišykite ir išminkykite. Atplėškite gabaliuką tešlos ir ant švaraus miltais pabarstyto stalo susukite maždaug piršto storio volelį, jį supjaustykite apie 2cmx1cm dydžio gabaliukais. Taip padarykite su visa mase. Tuomet varškėčius sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir kai iškils į paviršių virkite apie 8 min.