Į minkštą sviestą sudėti cukrų, 5 trynius, citrinos žievelę, varškę ir riešutus. Sumaišyti. Tada atsargiai įmaišyti 5 suplaktus iki putų kiaušinių baltymus. Tešlą supilti į kepimo indą, išteptą riebalais ir pabarstytą miltais. Kepti 150 laipsnių orkaitėje apie 45 min. Atvėsusį torčiuką apibarstyti cukraus pudra.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis citrinų (žievelė)
3/4 stiklinės cukraus
5 vienetai kiaušinių
150 gramų varškės
120 gramų sviesto
1.5 stiklinės riešutų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į minkštą sviestą sudėti cukrų, 5 trynius, citrinos žievelę, varškę ir riešutus. Sumaišyti. Tada atsargiai įmaišyti 5 suplaktus iki putų kiaušinių baltymus. Tešlą supilti į kepimo indą, išteptą riebalais ir pabarstytą miltais. Kepti 150 laipsnių orkaitėje apie 45 min. Atvėsusį torčiuką apibarstyti cukraus pudra.