INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 100 gramų cukraus pudros
- šiek tiek lazdyno reišutų
- šiek tiek obuolių (džiovinti)
- šiek tiek slyvų (džiovintos)
- 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 1 kilogramas sausainių
- 1 kilogramas varškės
- 200 gramų sviesto
- 200 gramų saldainių (marmeladiniai)
- 1 vienetas vaflių (lapas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestas, cukrus, tryniai gerai išsukami, sudedama ištrinta varškė ir kiti priedai. Masė dedama ant formoj įtiesto vaflio, prieš tai į ją ant vaflio subėrus sutrupintus sausainius, supylus ištirpintą, atšalusią želė. Tortelis lengvai paslegiamas ir palaikomas šaldytuve. Vėliau puošiamas sausainiais, riešutais, vaisiais, žele drebučiais.
REKLAMA