• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
  • 200 gramų kvietinių miltų (rupūs)
  • 200 gramų varškės
  • 150 gramų sviesto
  • 5 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 100 gramų uogienės (marmeladas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą sutarkuoti, supilti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, cukrų, sukrėsti gerai išsuktą varškę ir viską gerai išminkyti.
    Leisti tešlai pastovėti 20-30 minučių.
    Pastovėjusią tešlą iškočioti plonu (3-4 mm storio) sluoksniu, supjaustyti kvadratėliais, dėti ant kiekvieno kvadratėlio vidurio marmelado, kraštus sulipinti ir dėti į kepimo skardą, siūle žemyn.
    Sausainius patepti plaktu kiaušiniu ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15-25 minutes.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
  • 200 gramų kvietinių miltų (rupūs)
  • 200 gramų varškės
  • 150 gramų sviesto
  • 5 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 100 gramų uogienės (marmeladas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą sutarkuoti, supilti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, cukrų, sukrėsti gerai išsuktą varškę ir viską gerai išminkyti.
    Leisti tešlai pastovėti 20-30 minučių.
    Pastovėjusią tešlą iškočioti plonu (3-4 mm storio) sluoksniu, supjaustyti kvadratėliais, dėti ant kiekvieno kvadratėlio vidurio marmelado, kraštus sulipinti ir dėti į kepimo skardą, siūle žemyn.
    Sausainius patepti plaktu kiaušiniu ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15-25 minutes.
    Skanaus.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų