• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų sviesto ((minkštas) )
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų varškės ( (sausa) )
  • 200 grietinės
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai miltai
  • 3 vienetai obuolių
  • 1 vienetas citrinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų sviesto ((minkštas) )
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų varškės ( (sausa) )
  • 200 grietinės
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • 3 valgomieji šaukštai miltai
  • 3 vienetai obuolių
  • 1 vienetas citrinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti iki standžių putų, trynius išplakti su cukrumi ir sviestu iki vientisos masės. Į trynių masę sudėti miltus su kepimo milteliais ir išmaišyti. Paskui sudėti grietinę ir varškę bei vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišyti.
  2. Masę supilti į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.
  3. Obuolius nuplauti išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis (nelupti) ir jas pašlakstyti citrinos sultimis ir dėti į keptuvę patušinti
  4. Pyragą kepti iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Išimtą pyragą ataušinti ir sudėti ant jo obuolių skilteles. Skanaus.

Autorius: silvijuma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų