Kiaušinius plakame iki užputos. Suberiame cukrų ir manu kruopas, gerai išplakame, tada sudedame pertrinta varškę, grietinę, suberiame vanilini cukrų, razinas, gerai išmaišome. Kepimo forma ištepame aliejumi ir pabarstome džiūvesėliais, supilame masę ir kepame orkaitėje 180-200 °C temperatūroje.
Autorius: Ievcė
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
20 gramų džiūvesėlių
150 gramų manų kruopų
1 kilogramas varškės
šiek tiek aliejaus (kepimo formai ištepti)
50 gramų grietinės
80 gramų razinų
1 gramas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius plakame iki užputos. Suberiame cukrų ir manu kruopas, gerai išplakame, tada sudedame pertrinta varškę, grietinę, suberiame vanilini cukrų, razinas, gerai išmaišome. Kepimo forma ištepame aliejumi ir pabarstome džiūvesėliais, supilame masę ir kepame orkaitėje 180-200 °C temperatūroje.