Varškę (galima pertrinti, bet nebūtina), vanilinį ir paprastą cukrų sudėti į dubenį ir elektriniu plaktuvu plakti vieną minutę iki sklandžios masės. Sudėti grietinę ir plakti dar 2 minutes iki sklandžios masės (galima plakti ir ilgiau, svarbu, kad masėje nebūtų gumuliukų). Masę padėti į šaldytuvą, o kai pasidaro reikiamos konsistencijos, galima pertepti biskvitus.
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
400 gramų varškės
1 vienetas grietinės (mažas indelis)
1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę (galima pertrinti, bet nebūtina), vanilinį ir paprastą cukrų sudėti į dubenį ir elektriniu plaktuvu plakti vieną minutę iki sklandžios masės. Sudėti grietinę ir plakti dar 2 minutes iki sklandžios masės (galima plakti ir ilgiau, svarbu, kad masėje nebūtų gumuliukų). Masę padėti į šaldytuvą, o kai pasidaro reikiamos konsistencijos, galima pertepti biskvitus.