Varškę du kartus permalti mėsmale, supilti su cukrumi ištrintus trynius, ištirpintą sviestą,suberti krakmolą, visus pasirinktus kvapniuosius priedus, vėliausiai-sukrėsti iki stangrumo išplaktus baltymus. Masę gerai išmaišyti ir sudėti į siaurą, sviestu pateptą ir persijotais maltais džiūvėsėliais išbarstytą formą. Varškėtį kepti apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iš formos išimti tik visiškai atvėsusį ir patiekti su mėgtamu sirupu arba valgyti vieną.
Extazy - GARANTUOTAS!!!
Autorius: @G@
INGREDIENTAI:
šiek tiek apelsinų (žievelė)
200 gramų cukraus
šiek tiek migdolų (esencija)
šiek tiek vanilės
4 vienetai kiaušinių
600 gramų varškės
200 gramų sviesto
šiek tiek razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę du kartus permalti mėsmale, supilti su cukrumi ištrintus trynius, ištirpintą sviestą,suberti krakmolą, visus pasirinktus kvapniuosius priedus, vėliausiai-sukrėsti iki stangrumo išplaktus baltymus. Masę gerai išmaišyti ir sudėti į siaurą, sviestu pateptą ir persijotais maltais džiūvėsėliais išbarstytą formą. Varškėtį kepti apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iš formos išimti tik visiškai atvėsusį ir patiekti su mėgtamu sirupu arba valgyti vieną.