2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (+ truputį apvoliojimui)
360 gramų varškės (17% riebumo)
1/5 arbatinio šaukštelio druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškė išmaišoma su druska, cukrumi bei 2 šaukštais miltų. Iš varškės suformuojama ritinys ir jis supjaustomas storesnėmis riekutėmis. Kiekviena riekutė apvoliojame miltuose, paspaudžiama ir kepama įkaitintame aliejuje. Patiekite su grietinėle bei vaisiais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru. Skanaus.
Autorius: Ineta
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (+ truputį apvoliojimui)
360 gramų varškės (17% riebumo)
1/5 arbatinio šaukštelio druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškė išmaišoma su druska, cukrumi bei 2 šaukštais miltų. Iš varškės suformuojama ritinys ir jis supjaustomas storesnėmis riekutėmis. Kiekviena riekutė apvoliojame miltuose, paspaudžiama ir kepama įkaitintame aliejuje. Patiekite su grietinėle bei vaisiais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru. Skanaus.