Varškę suplakti blenderiu kartu su kiaušinių tryniais, vanile ir krakmolu. Baltymus suplakti su cukrumi iki putų ir atsargiai įmaišyti į varškės masę. Kivi nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Kepimo formą ištepti sviestu, sukrėsti varškės masę ir ant viršaus sudėti kivi. Kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 45 min. Patiekti apibarstytą cukraus pudra. Skanaus.
Autorius: Rugilė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
50 gramų cukraus
1 valgomasis šaukštas krakmolo
šiek tiek vanilės
2 vienetai kiaušinių
500 gramų varškės
3 vienetai kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę suplakti blenderiu kartu su kiaušinių tryniais, vanile ir krakmolu. Baltymus suplakti su cukrumi iki putų ir atsargiai įmaišyti į varškės masę. Kivi nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Kepimo formą ištepti sviestu, sukrėsti varškės masę ir ant viršaus sudėti kivi. Kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 45 min. Patiekti apibarstytą cukraus pudra. Skanaus.