Varškę sutriname, įmušame kiaušinius, suberiame cukrų, druską ir vanilę. Viską gerai sumaišome.
Sumaišome miltus kartu su manų kruopomis bei kepimo milteliais. Šį mišinį supilame į varškę ir suminkome tešlą. Miltų, jei reikia, pridėkite daugiau, kad tešla neliptų prie rankų.
Formuojame blynelius ir kepame iš abiejų pusių.
Autorius: Eleonora
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
šiek tiek vanilės
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
0.5 stiklinės manų kruopų
400 gramų varškės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę sutriname, įmušame kiaušinius, suberiame cukrų, druską ir vanilę. Viską gerai sumaišome.
Sumaišome miltus kartu su manų kruopomis bei kepimo milteliais. Šį mišinį supilame į varškę ir suminkome tešlą. Miltų, jei reikia, pridėkite daugiau, kad tešla neliptų prie rankų.