Varškę sumaišyti su kiaušiniu, vanile ir sutrupinta chalva. Suberti manus ir palaikyti 10 min. Miltų dėti tiek, kad galima būtų formuoti varškėčius. Kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Patiekti su grietine. Skanaus.
Autorius: Danutė
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
šiek tiek vanilės
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų
3 valgomieji šaukštai manų kruopų
500 gramų varškės
150 gramų chalvos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Varškę sumaišyti su kiaušiniu, vanile ir sutrupinta chalva. Suberti manus ir palaikyti 10 min. Miltų dėti tiek, kad galima būtų formuoti varškėčius. Kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Patiekti su grietine. Skanaus.