• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 vienetas alyvuogių (juodosios)
  • 1 vienetas alyvuogių (žaliosios)
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • 0.5 vieneto melionų
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji, riekelės)
  • 0.5 vieneto pomidorų pastos
  • šiek tiek porų
  • šiek tiek vyniuogių (žaliosios ir raudonosios)
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
  • šiek tiek majonezo
  • 5 vienetai ridikėlių
  • šiek tiek vaisių (supjaustyti kubeliais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Boružei įpjauname pusę pomidoro, kad atrodytų kaip sparneliai, ir pataškuojame majonezu. Iš juodosios alyvuogės padarome galvutę, o iš poro šiaudelių - ūselius.
    Ežiui dedame į lėkštę arba ant padėklo pusę meliono ir susmaigstome į jį smeigtukais vaisių kubelius bei vynuoges. Iš dviejų mažų žaliųjų vynuogių padarome akytes, o iš didelės raudonosios vynuogės - nosį.
    Krokodilui agurką per vidurį supjaustome spirale, į tarpelius kišami ridikėlių griežinėlius, liežuviui panaudojame paprikos riekelę, o akims - per pusę perpjautą žaliąją alyvuogę, prismeigtą 2 gvazdikėliais.
    Pelėms dedame į lėkštę per pusę perpjautą kiaušinį, iš ridikėlių griežinėlių padarome ausis, iš 3 gvazdikėlių - akytes ir nosytę, o ūsams panaudojame poro šiaudelius.
    Tokius papuoštus patiekalus vaikai labai mėgsta!

Autorius: Jūratė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų
  • 1 vienetas alyvuogių (juodosios)
  • 1 vienetas alyvuogių (žaliosios)
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • 0.5 vieneto melionų
  • 1 vienetas paprikų (raudonoji, riekelės)
  • 0.5 vieneto pomidorų pastos
  • šiek tiek porų
  • šiek tiek vyniuogių (žaliosios ir raudonosios)
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
  • šiek tiek majonezo
  • 5 vienetai ridikėlių
  • šiek tiek vaisių (supjaustyti kubeliais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Boružei įpjauname pusę pomidoro, kad atrodytų kaip sparneliai, ir pataškuojame majonezu. Iš juodosios alyvuogės padarome galvutę, o iš poro šiaudelių - ūselius.
    Ežiui dedame į lėkštę arba ant padėklo pusę meliono ir susmaigstome į jį smeigtukais vaisių kubelius bei vynuoges. Iš dviejų mažų žaliųjų vynuogių padarome akytes, o iš didelės raudonosios vynuogės - nosį.
    Krokodilui agurką per vidurį supjaustome spirale, į tarpelius kišami ridikėlių griežinėlius, liežuviui panaudojame paprikos riekelę, o akims - per pusę perpjautą žaliąją alyvuogę, prismeigtą 2 gvazdikėliais.
    Pelėms dedame į lėkštę per pusę perpjautą kiaušinį, iš ridikėlių griežinėlių padarome ausis, iš 3 gvazdikėlių - akytes ir nosytę, o ūsams panaudojame poro šiaudelius.
    Tokius papuoštus patiekalus vaikai labai mėgsta!

Autorius: Jūratė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų