Mėsos gabaliukus apibarstome prieskoniais ir trumpai apkepiname svieste, paskui sudedame stambiai pjaustytą svogūną ir papriką. Uždengiame keptuvės dangtį ir paliekame 15-20 minučių troškintis. Vėliau pridedame supjaustytus grybus ir užpilame pusę stiklinės vandens. Viską apibarstome dviem šaukštais miltų ir gerai išmaišome. Guliašas patiekiamas su ryžiais arba makaronais. Skanaus!
Mėsos gabaliukus apibarstome prieskoniais ir trumpai apkepiname svieste, paskui sudedame stambiai pjaustytą svogūną ir papriką. Uždengiame keptuvės dangtį ir paliekame 15-20 minučių troškintis. Vėliau pridedame supjaustytus grybus ir užpilame pusę stiklinės vandens. Viską apibarstome dviem šaukštais miltų ir gerai išmaišome. Guliašas patiekiamas su ryžiais arba makaronais. Skanaus!