Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Įdėti grietinės, vėl išsukti, supilti kefyrą, išsukti, suberti miltus, krakmolą, kepimo miltelius bei vanilinį cukrų ir vėl viską gerai išmaišyti. Prieš kepant, sudėti išplaktus baltymus ir atsargiai sumaišyti su tešla. Įkaitinti vaflinę keptuvę, patepti ją aliejumi, įpilti tešlos į keptuvę, uždaryti ir gražiai apkepti. Prieš patiekiant, papuošti vaisiais, šokoladu ar plakta grietinėle. Skanaus.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai cukraus
2 valgomieji šaukštai krakmolo
5 vienetai kiaušinių
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
5 valgomieji šaukštai kefyro
5 valgomieji šaukštai sviesto
5 valgomieji šaukštai grietinės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Įdėti grietinės, vėl išsukti, supilti kefyrą, išsukti, suberti miltus, krakmolą, kepimo miltelius bei vanilinį cukrų ir vėl viską gerai išmaišyti. Prieš kepant, sudėti išplaktus baltymus ir atsargiai sumaišyti su tešla. Įkaitinti vaflinę keptuvę, patepti ją aliejumi, įpilti tešlos į keptuvę, uždaryti ir gražiai apkepti. Prieš patiekiant, papuošti vaisiais, šokoladu ar plakta grietinėle. Skanaus.