Obuolių putėsius gaminu nulupdama bei susmulkindama 500 g obuolių ir išvirdama juos su 5 šaukštais šalto vandens, 2 šaukšteliais citrinos sulčių bei 80 g cukraus. Kiaušinius išplaku su cukrumi, supilu tirpintą margariną, suberiu krakmolą, išmaišau, sudedu dalį obuolių putėsių, suberiu su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišau vientisą tešlą. Tešlą pilu į įkaitintą vaflinę ir kepu vaflius. Man gavosi apie 20 vaflių. Patiekiu su obuolių putėsiais. Skanaus
Autorius: Vitalija
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
100 gramų krakmolo
200 mililitrų margarino (arba sviesta, tirpintas)
700 mililitrų obuolių (putėsiai)
4 vienetai kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolių putėsius gaminu nulupdama bei susmulkindama 500 g obuolių ir išvirdama juos su 5 šaukštais šalto vandens, 2 šaukšteliais citrinos sulčių bei 80 g cukraus. Kiaušinius išplaku su cukrumi, supilu tirpintą margariną, suberiu krakmolą, išmaišau, sudedu dalį obuolių putėsių, suberiu su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišau vientisą tešlą. Tešlą pilu į įkaitintą vaflinę ir kepu vaflius. Man gavosi apie 20 vaflių. Patiekiu su obuolių putėsiais. Skanaus