Pieną su cukrumi supilkite į puodą ir pakaitinkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite į puodą sviestą, palaukite, kol jis išsilydys, sudėkite pieno miltelius, kokosų drožles ir maišydami kaitinkite, kol gausis vientisa masė. Gautą masę atšaldykite. Serbišką sūrį sudėkite į atskirą puodą, pašildykite ir sumaišykite su grietinėle iki vientisos masės. Sūrio masę taip pat atvėsinkite. Vaflius pakaitomis pertepkite pasiruoštais pertepimais, sudėkite vieną ant kito ir paslėkite kelioms valandoms šaltai. Patiekite supjaustę rombais. Skanaus.
Pieną su cukrumi supilkite į puodą ir pakaitinkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite į puodą sviestą, palaukite, kol jis išsilydys, sudėkite pieno miltelius, kokosų drožles ir maišydami kaitinkite, kol gausis vientisa masė. Gautą masę atšaldykite. Serbišką sūrį sudėkite į atskirą puodą, pašildykite ir sumaišykite su grietinėle iki vientisos masės. Sūrio masę taip pat atvėsinkite. Vaflius pakaitomis pertepkite pasiruoštais pertepimais, sudėkite vieną ant kito ir paslėkite kelioms valandoms šaltai. Patiekite supjaustę rombais. Skanaus.