Sviestą gerai ištriname, įmušame kiaušinių trynius, įberiame druskos ir maišome. Maišant pamažu supilame pieną arba grietinėlę, suberiame miltus, cukrų ir vanilinį cukrų. Prieš kepant sudedame išplaktus baltymus ir atsargiai sumaišome su tešla. Įkaitiname vaflinę keptuvę, patepame ją aliejumi, įpilame tešlos į keptuvę, uždarome ir iš abiejų pusių kepame. Skanaus.
Autorius: Aušrinė
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukraus
2 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė grietinėlės (arba pienas)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą gerai ištriname, įmušame kiaušinių trynius, įberiame druskos ir maišome. Maišant pamažu supilame pieną arba grietinėlę, suberiame miltus, cukrų ir vanilinį cukrų. Prieš kepant sudedame išplaktus baltymus ir atsargiai sumaišome su tešla. Įkaitiname vaflinę keptuvę, patepame ją aliejumi, įpilame tešlos į keptuvę, uždarome ir iš abiejų pusių kepame. Skanaus.