REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 20
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną, vandenį, 1 arbat. šaukštelį druskos ir sviestą sudėti į puodą storu dugnu, viską išmaišyti ir užvirinti.
- Tuomet supilti miltus ir nuolatos maišyti, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių.
- Nuolat maišant, į tešlą po 1 mušti kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga.
- Paruoštą tešlą formuoti konditeriniu švirkštu ar maišeliu. Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min.
- Iškeptus pyragaičius, atvėsintus ir perpjautus per pusę, įdaryti pertrinta varške, sumaišyta su smulkintomis petražolėmis, česnaku ir ridikėliais, paskaninti druska.
REKLAMA