• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 lapas tešlos (MANTINGOS sluoksniuota)
  • 1 arbatinis šaukštelis aguonų
  • 1 valgomasis šaukštas pieno
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • šiek tiek pipirai (čili)
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
  • Pertepimui:
  • 1 vienetas avokadų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 lapas tešlos (MANTINGOS sluoksniuota)
  • 1 arbatinis šaukštelis aguonų
  • 1 valgomasis šaukštas pieno
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos (jūros)
  • šiek tiek pipirai (čili)
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
  • Pertepimui:
  • 1 vienetas avokadų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlą atšildyti
  2. su sausainių formele išspausti varpelius, aptepti pienu
  3. Pusės varpelių viršūnes pabarstyti aguonomis
  4. Visus varpelius subadyti šakute ir kepti orkaitėje 180 t.20 minučių
  5. Kol kepa, paruošti pertepimą : avokadą nulupti, išimti kauliuką,
  6. įberti druskos ir pipirų, įpilti šaukštelį citrinos sulčių, įspausti česnaką, viską sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės
  7. Pusę atvėsintų varpelių aptepti avokado mase,ant jų uždėti varpelius pabarstytus aguonomis.
  8. Skanaus!

Autorius: Birutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų