Žuvies file kartu su svogūnais troškinama su trupučiu vandens. Tuomet žuvis pagardinama druska, pipirais ir viskas susmulkinama elektrine trintuve. Dedami kapoti krapai, majonezas ir dar karta pertrinama, kol gaunasi vientisa masė. Gauta masė tepama ar dedama šaukšteliu ant skrudintos duonos riekelių, papuošiama žalumynais ir alyvuogės pusele.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
šiek tiek alyvuogių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų (kapoti)
šiek tiek svogūnų
šiek tiek majonezo
šiek tiek jūros lydekų (filė)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies file kartu su svogūnais troškinama su trupučiu vandens. Tuomet žuvis pagardinama druska, pipirais ir viskas susmulkinama elektrine trintuve. Dedami kapoti krapai, majonezas ir dar karta pertrinama, kol gaunasi vientisa masė. Gauta masė tepama ar dedama šaukšteliu ant skrudintos duonos riekelių, papuošiama žalumynais ir alyvuogės pusele.