• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų mėlinių (uogienė)
  • šiek tiek petražolių (papuošimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1/4 vieneto svogūnų (smulkintas)
  • 4 vienetai upėtakių (gabaliukai be odos)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (lydytas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodelį sukrečiam mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinti. Upėtakio gabaliukus pabarstyti druska ir pipirais, išdėlioti sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepame po 7 minutes. Upėtakį dėti ant lėkštės, užpilti mėlynių padažu, patiekti su ryžiais.

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų mėlinių (uogienė)
  • šiek tiek petražolių (papuošimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1/4 vieneto svogūnų (smulkintas)
  • 4 vienetai upėtakių (gabaliukai be odos)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto (lydytas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodelį sukrečiam mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinti. Upėtakio gabaliukus pabarstyti druska ir pipirais, išdėlioti sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepame po 7 minutes. Upėtakį dėti ant lėkštės, užpilti mėlynių padažu, patiekti su ryžiais.

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų