• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai paprikų (milteliai)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai petražolių (kapotos)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 650 gramų jautienos
  • 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 3 stiklinės makaronų (virti)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 2 stiklinės sultinio (jautienos arba vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną susmulkinkite į mažus gabaliukus.
    Sumaišykite miltus ir prieskonius.
    Jautienos gabaliukus apvoliokite miltų bei prieskonių mišinyje.
    Pakepinkite susmulkintus svogūnus aliejuje ir išimkite iš keptuvės (geriausia gili, didelė keptuvė).
    Tuomet apkepinkite keptuvėje paruoštą mėsą.
    Mėsai apkepus sudėkite atgal į keptuvę pakepintus svogūnus ir supilkite sultinį.
    Pagardinkite paprikos milteliais, druska ir pipirais.
    Troškinkite virš mažos bent valandą, kol jautiena suminkštėja.
    Galiausiai sudėkite grietinę, pomidorų padažą bei petražoles.
    Viską išmaišę dėkite į lėkštes ir patiekite su virtais makaronais.
    Gero apetito!!!

Autorius: Reda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai paprikų (milteliai)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai petražolių (kapotos)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 650 gramų jautienos
  • 1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 3 stiklinės makaronų (virti)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 0.5 stiklinės grietinės
  • 2 stiklinės sultinio (jautienos arba vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną susmulkinkite į mažus gabaliukus.
    Sumaišykite miltus ir prieskonius.
    Jautienos gabaliukus apvoliokite miltų bei prieskonių mišinyje.
    Pakepinkite susmulkintus svogūnus aliejuje ir išimkite iš keptuvės (geriausia gili, didelė keptuvė).
    Tuomet apkepinkite keptuvėje paruoštą mėsą.
    Mėsai apkepus sudėkite atgal į keptuvę pakepintus svogūnus ir supilkite sultinį.
    Pagardinkite paprikos milteliais, druska ir pipirais.
    Troškinkite virš mažos bent valandą, kol jautiena suminkštėja.
    Galiausiai sudėkite grietinę, pomidorų padažą bei petražoles.
    Viską išmaišę dėkite į lėkštes ir patiekite su virtais makaronais.
    Gero apetito!!!

Autorius: Reda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų