Tai vienas iš populiariausių Graikijos užkandžių. Jis tinka prie visų graikiškų patiekalų . Tai taip pat labai skanus ir gaivus užkandis vasarai.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 500 gramų graikiško jogurto (tiršto)
- 1 vienetas agurkų (vidutinio dydžio)
- 1 skiltelė česnakų
- 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
- 1 žiupsnelis druskos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nulupti česnaką, perpjauti pusiau ir išimti šerdį. Česnaką sutrinti ir sumaišyti su druska.
- Agurką nuplauti ir nulupti, perpjauti pusiau, šaukštu išgremžti sėklas. Agurką stambiai sutarkuoti. Nuspausti skystį.
- Sumaišyti jogurtą su agurko tarkiais. Sudėti česnako ir druskos mišinį. Išmaišyti. Įberti maltų pipirų.
- Skaniausias atvėsintas šaldytuve.
REKLAMA