Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplaktą su druska ir prieskoniais kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviestą, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus.
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušinių
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
300 gramų lydekų (filė)
šiek tiek druskos (Himalajų)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
100 gramų sviesto
4 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek žalumynų (provanso žolelės)
šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplaktą su druska ir prieskoniais kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviestą, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus.