Kiaušinio trynius ištrinti su cukrumi, dėti 13 šaukštų miltų ir kepimo miltelius, išmaišyti. Ištirpinti margariną ir supilti į masę. Sudėti likusius 13 šaukštų miltų, viską išmaišyti, sulipinti į gumulą ir įdėti į maišiuką ir į šaldytuvą 20 min. Po to tešlą padalyti perpus. 1 dalį sutarkuoti į kepimo indą, ant viršaus dėti uogienę ir ant pačio viršaus 2 dalį tešlos sutarkuoti. Viskas, šaunam į orkaitę.
Autorius: monika
INGREDIENTAI:
11 valgomųjų šaukštų cukraus
200 gramų margarino (arba tsviesas)
2 vienetai kiaušinių (tryniai)
26 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
0.5 litro uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinio trynius ištrinti su cukrumi, dėti 13 šaukštų miltų ir kepimo miltelius, išmaišyti. Ištirpinti margariną ir supilti į masę. Sudėti likusius 13 šaukštų miltų, viską išmaišyti, sulipinti į gumulą ir įdėti į maišiuką ir į šaldytuvą 20 min. Po to tešlą padalyti perpus. 1 dalį sutarkuoti į kepimo indą, ant viršaus dėti uogienę ir ant pačio viršaus 2 dalį tešlos sutarkuoti. Viskas, šaunam į orkaitę.