REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 1
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Margariną arba sviestą ištrinkite su cukrumi iki baltos, purios masės.
- Tuomet įmuškite kiaušinius, įdėkite grietinės ir viską gerai išmaišykite.
- Po truputį įsijokite miltus ir kepimo miltelius, ir išminkykite elastingą, plasteliną primenančią tešlą.
- Tešlą suvyniokite į maišelį ar maistinę plėvelę ir valandai dėkite į šaldytuvą.
- Po valandos atskirkite ketvirtadalį tešlos ir jį dėkite į šaldymo kamerą.
- Likusią tešlą paskleiskite ant švarios, kepimo popieriumi išklotos skardos, šonuose suformuokite bortelius.
- Ant viršaus paskirstykite mėgstamą džemą ar uogienę, galite dėti tiek storesnį, tiek plonesnį sluoksnį.
- Galiausiai užtarkuokite iš šaldymo kameros išimtą likusią tešlą.
- Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje 35 - 40 minučių.
REKLAMA