4 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno ("Rududu")
0.5 vieneto kondensuoto pieno (indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš sviesto, kiaušinių, grietinės ir miltų suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka, bet ne per kieta. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldymo kamerą dviem valandom.
Atšaldytą tešlą sutarkuokite stambia tarka ir kepkite ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150°C temperatūroje, kol lengvai paruduos.
Susmulkintus trupinius, riešutus ir razinas sumaišykite.
Kondensuotą pieną ir "Rududu" sumaišykite ir kaitinkite, kol "Rududu" išsilydys. Masę supilkite ant trupinių ir gerai išmaišykite. Dėkite į formą, išklotą maistine plėvele, labai gerai paslėkite ir padėkite stingti į šaldytuvą.
Autorius: Irena-anirtic
INGREDIENTAI:
5 vienetai kiaušinių
700 gramų kvietinių miltų
300 gramų sviesto
300 gramų grietinės
1 sauja razinų
1 stiklinė riešutų (arba saulėgrąžos)
4 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno ("Rududu")
0.5 vieneto kondensuoto pieno (indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš sviesto, kiaušinių, grietinės ir miltų suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka, bet ne per kieta. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldymo kamerą dviem valandom.
Atšaldytą tešlą sutarkuokite stambia tarka ir kepkite ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150°C temperatūroje, kol lengvai paruduos.
Susmulkintus trupinius, riešutus ir razinas sumaišykite.
Kondensuotą pieną ir "Rududu" sumaišykite ir kaitinkite, kol "Rududu" išsilydys. Masę supilkite ant trupinių ir gerai išmaišykite. Dėkite į formą, išklotą maistine plėvele, labai gerai paslėkite ir padėkite stingti į šaldytuvą.