Labai lengvas ir ganėtinai greitas troškinuko receptas.
INGREDIENTAI:
- 150 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai bulvių
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 0.5 saujelės ryžių
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuskutame bulves ir morkas. Nulupame svogūną. Viską supjaustome norimo dydžio kubeliais.
- Į puodą, kuriame virsite, dedame bulves, morkas, svogūną ir ryžius. Viską užpilame vandeniu tik tiek, kad apsemtu. Ir statome ant ugnies. Kai užverda, dedame smulkinta faršą ir pomidorų padažą. Viską išmaišome ir verdame, kol daržovės suminkštėja. Jeigu trūksta skonio, galite įberti druskos ir pipirų.
- Man skaniausia valgyti su penkių grūdų batonu arba ciabatta. Skanaus!
REKLAMA