Vištų blauzdeles įtrinkite druska bei pipirais ir palikite 20 min. Morkas sutarkuokite stambia tarka arba supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Svogūną supjaustykite kubeliais. Morkas ir svogūną paskaninkite cukrumi bei cinamonu ir pakepkite su aliejumi. Tuomet sudėkite daržoves į troškinimo indą ir užpilkite 1 stikline vandens. Vištų blauzdeles pakepkite su aliejumi, sudėkite ant daržovių ir uždengę patroškinkite, kol mėsa suminkštėja. Skanaus.
Autorius: Onutė
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 valgomasis šaukštas cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų
6 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
10 vienetų vištienos blauzdelių
1 stiklinė vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų blauzdeles įtrinkite druska bei pipirais ir palikite 20 min. Morkas sutarkuokite stambia tarka arba supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Svogūną supjaustykite kubeliais. Morkas ir svogūną paskaninkite cukrumi bei cinamonu ir pakepkite su aliejumi. Tuomet sudėkite daržoves į troškinimo indą ir užpilkite 1 stikline vandens. Vištų blauzdeles pakepkite su aliejumi, sudėkite ant daržovių ir uždengę patroškinkite, kol mėsa suminkštėja. Skanaus.