1 vienetas pomidorų pastos (konservuoti, skardinė)
1 vienetas svogūnų
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
500 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pakepinti susmulkintą svogūną aliejuje, kol šiek tiek paruduos. Pridėti smulkinto česnako ir kepinti apie 1 minutę. Tuomet paskaninti druska, sudėti šparagines pupeles ir susmulkintus pomidorus ir gerai išmaišyti. Uždengti ir troškinti ant vidutinės ugnies, kartais pamaišant, kol pupelės taps minkštos (apie 10 minučių). Paskaninti druska bei pipirai ir patiekti. Skanaus.
Autorius: Greta
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas pomidorų pastos (konservuoti, skardinė)
1 vienetas svogūnų
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
500 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pakepinti susmulkintą svogūną aliejuje, kol šiek tiek paruduos. Pridėti smulkinto česnako ir kepinti apie 1 minutę. Tuomet paskaninti druska, sudėti šparagines pupeles ir susmulkintus pomidorus ir gerai išmaišyti. Uždengti ir troškinti ant vidutinės ugnies, kartais pamaišant, kol pupelės taps minkštos (apie 10 minučių). Paskaninti druska bei pipirai ir patiekti. Skanaus.