• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas pomidorų pastos (konservuoti, skardinė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pakepinti susmulkintą svogūną aliejuje, kol šiek tiek paruduos.
    Pridėti smulkinto česnako ir kepinti apie 1 minutę.
    Tuomet paskaninti druska, sudėti šparagines pupeles ir susmulkintus pomidorus ir gerai išmaišyti.
    Uždengti ir troškinti ant vidutinės ugnies, kartais pamaišant, kol pupelės taps minkštos (apie 10 minučių).
    Paskaninti druska bei pipirai ir patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Greta

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas pomidorų pastos (konservuoti, skardinė)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pakepinti susmulkintą svogūną aliejuje, kol šiek tiek paruduos.
    Pridėti smulkinto česnako ir kepinti apie 1 minutę.
    Tuomet paskaninti druska, sudėti šparagines pupeles ir susmulkintus pomidorus ir gerai išmaišyti.
    Uždengti ir troškinti ant vidutinės ugnies, kartais pamaišant, kol pupelės taps minkštos (apie 10 minučių).
    Paskaninti druska bei pipirai ir patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Greta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų