INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 saujos špinatų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 200 gramų pievagrybių
- 100 mililitrų grietinėlės
- 3 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (sutarkuotas)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, grybus - gabaliukais.
Aliejuje apkepinti svogūnus, vėliau sudėti grybus ir patroškinti 2 min. Supilti grietinėlę, pasūdyti, papipirinti ir po 2 min. sudėti špinatus. Kai špinatai patamsės, išjungti ugnį.
Paskaninti patiekalą tarkuotu sūriu.
Autorius: Vegetarė
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 saujos špinatų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 200 gramų pievagrybių
- 100 mililitrų grietinėlės
- 3 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (sutarkuotas)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, grybus - gabaliukais.
Aliejuje apkepinti svogūnus, vėliau sudėti grybus ir patroškinti 2 min. Supilti grietinėlę, pasūdyti, papipirinti ir po 2 min. sudėti špinatus. Kai špinatai patamsės, išjungti ugnį.
Paskaninti patiekalą tarkuotu sūriu.
Autorius: Vegetarė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI