• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bazilikų (švieži lapeliai)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 15 vienetų kukurūzų (burbuolės)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 120 gramų mocarelos sūrio
  • 1 valgomasis šaukštas raudonųjų pipirų (grūsti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulukštenkite kukurūzus nuo burbuolių, sudėkite dubenį, išspauskite šiek tiek skysčio iš kukurūzų burbuolių ir sutrinkite.
    Puode įkaitinkite aliejų bei sviestą ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną bei papriką, kol daržovės suminkštėja ir lengvai apskrunda.
    Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
    Apskrudus svogūnui bei paprikoms sudėkite į tą patį puodą raudonuosiu pipirus, pomidorus, cukrų, druską, juoduosius pipirus, kukurūzus ir kas 5-10 min. maišant mediniu šaukštu troškinkite virš mažos ugnies apie 30 min.
    Tuomet sudėkite smulkintą baziliką, sūrį bei pagardinkite dar prieskoniais (jei reikia) ir troškinkite dar apie 20-30 min., kol daržovės visiškai suminkštės ir gausis tiršta košė.
    Paruoštą košę patiekti su duonos skrebučiais bei salotomis.
    Išduosiu paslaptį - antrą dieną po gaminimo ši košė yra dar skanesnė.
    Skanaus.

Autorius: Šarūnė

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bazilikų (švieži lapeliai)
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 15 vienetų kukurūzų (burbuolės)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus (augalinis)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 120 gramų mocarelos sūrio
  • 1 valgomasis šaukštas raudonųjų pipirų (grūsti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulukštenkite kukurūzus nuo burbuolių, sudėkite dubenį, išspauskite šiek tiek skysčio iš kukurūzų burbuolių ir sutrinkite.
    Puode įkaitinkite aliejų bei sviestą ir pakepinkite jame susmulkintą svogūną bei papriką, kol daržovės suminkštėja ir lengvai apskrunda.
    Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
    Apskrudus svogūnui bei paprikoms sudėkite į tą patį puodą raudonuosiu pipirus, pomidorus, cukrų, druską, juoduosius pipirus, kukurūzus ir kas 5-10 min. maišant mediniu šaukštu troškinkite virš mažos ugnies apie 30 min.
    Tuomet sudėkite smulkintą baziliką, sūrį bei pagardinkite dar prieskoniais (jei reikia) ir troškinkite dar apie 20-30 min., kol daržovės visiškai suminkštės ir gausis tiršta košė.
    Paruoštą košę patiekti su duonos skrebučiais bei salotomis.
    Išduosiu paslaptį - antrą dieną po gaminimo ši košė yra dar skanesnė.
    Skanaus.

Autorius: Šarūnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų