Susmulkinti kopūstus ir kartu su svogūnais bei paruoštais obuoliais (nuluptais, supjaustytais mažomis skiltelėmis ir be sėklų) patroškinti nedideliame kiekyje vandens ir riebalų. Į pagamintus kopūstus įdėti sviesto ar kitokių riebalų, įberti druskos ir cukraus. Skanaus.
Autorius: Ignė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
1 kilogramas kopūstų
200 gramų obuolių (rūgštūs)
100 gramų taukų (riebalų)
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinti kopūstus ir kartu su svogūnais bei paruoštais obuoliais (nuluptais, supjaustytais mažomis skiltelėmis ir be sėklų) patroškinti nedideliame kiekyje vandens ir riebalų. Į pagamintus kopūstus įdėti sviesto ar kitokių riebalų, įberti druskos ir cukraus. Skanaus.